*

miesenergiaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Perussuomalaisuus

Perussuomalaista palvelua?

Nyt on aivan pakko vetää yhtäläisyysmerkit Nordean palveluneuvojan käytöksen ja Perussuomalaisten välille. Kun lapsena Suomeen tullut ja 25 vuotta täällä asunut suomenkielentaitoinen ihminen  menee hakemaan asuntolainaa, hän toimii niinkuin meillä on tapana toimia. Kun nimi on vierasperäinen, kehotetaan palaamaan kotimaahan.  Toki Turkista lähtöisin olevan henkilön ulkonäössäkin voi olla eroa kantasuomalaiseen. Ylen toimittajuuskin oli varmaan rasite.

SINTU eli Sininen tulevaisuus

Uutisten mukaan UV:sta (Uusi vaihtoehto - tai ultravioletti) tulee ilmeisesti SINTU (Sininen tulevaisuus - tai kuorittu maito eli sintu)

https://yle.fi/uutiset/3-9678457    Perussuomalaisista irtautuneen Uuden vaihtoehdon nimeksi Sininen tulevaisuus.

Soinin perinnönjako?

Puhuvat Soinin perinnönjaosta (mm. Maaseudun Tulevaisuudessa). Mutta eihän sitä voi jakaa. Sehän on säätiöity. Puolutukirahoin hankittu omaisuus on vankasti säätiön poikien hallussa ja siihen säätiöön ei ole muilla asiaa. Senhän on Raimo Vistabackakin ilmoittanut.

Ollakko vai eikö olla ... perussuomalainen?

Ollakko vai eikö olla perussuomalainen? Siinäpä pulma Timo Soinille.

Kannattajat, ne jotka on jäljellä, haluavat fixit- äänestystä ja nuoriso, Tynkkysen johdolla, tunkee jalkaansa ovenväliin, pyrkien saamaan valtaa puolueessa, jossa sanotaan Soinin pitävän yksinvaltaa.

Toisaalta hallituksessa oleminen edellyttää hallitusohjelman mukaista toimintaa ja luottamus hallituskumppaneihin olisi säilytettävä.

Pitääkö maahanmuuttajille opettaa suomalaisuutta, vai yleisinhimillisyyttä?

Miksi täällä suomessa pitäisi mamuille opettaa suomalaisuutta, eikö täälläkin pitäisi pärjätä yleisinhimillisyydellä?  

Miksi ääri-ideologisesti motivoitunutta väkivaltaa ymmärretään?

Lentävän lauseen mukaan ääripäät (esimerkiksi ääri-ideologiat) ovat toisiaan lähellä – kuitenkaan ne eivät ole sama asia. Tämän unohtavat etenkin äärioikeiston salamyötäilijät, joita Suomessa riittää.

Mikäs mie sitten oon?

 

Olen suomalainen, 3 lapsen äiti. Työssäkäyvä veronmaksaja. Olen hetero, kristitty ja naimisissa. Olen töissä sairaalassa ja viimeisenä, ilmeisesti pahimpana syntinäni perussuomalaisen puolueen jäsen (ja oikein ylpeä siitä). Mikä minä siis olen? Olenko natsi, rasisti, fasisti? Olenko sitä, jos pidän suomalaisia arvoja tärkeinä?

Persu lietsoo vihaa ja ennakkoluuloja

Persujen kansanedustaja Jari Ronkainen kaivelee hatustaan "tietoja":
"- Joidenkin tietolähteiden pohjalta näin on, mutta faktatietoa ei ole olemassa. En tästä äkkiä muista mitä niissä oli, mutta kaikennäköistä mitä maahanmuuttajat saavat ja mitä kantaväestö ei saa."

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä