*

miesenergiaa

Eduskuntavaalit 2019

"Hirvimäki Political" julkaistu YouTubessa

Harry Harkimon ja eräiden muiden poliitikkojen innostuttua tekemään omia videoblogejaan päätin itsekin toteuttaa jo pitkään päässäni kyteneen ajatuksen. 

Videoblogini ensimmäinen pläjäys: "Hirvimäki Political 1 - Villa Sirsa" on kuvattu mökillä upeassa syysluonnossa antaen kameran kiertää. Kerron siinä itsestäni ja tulevista blogeistani. Käyhän kurkkaamassa miltä kotikenttäni Maakeskisen rannassa Petäjävedellä näyttää.

Hiienkoski, Husu & Hirvimäki

Puheenvuoroni sisältää ehdotuksen kahdelle kanssablogistille siitä miten voisimme päästä Suomen asiassa yhdessä eteenpäin uudella tavalla. 

Nukkuva manifesti

Alla oleva Nukkuva manifesti on omistettu leijona-Ramille, sähkäri-Martille, insinööri-Jussille, metsä-Artolle, raksa-Martille, tsemppari-Tuulalle, kaivuri-Arille ja monelle muulle mukanani viime aikoina kulkeneelle. Olkoon se omistettu myös niille, jotka meihin pian liittyvät.

Skitsofrenia Persuensis

Silmiemme edessä tapahtuvaa kansankusetusta ja moraalikatoa ei selätetä vain sillä, että kaksi Helsingin hienostokortteleista tullutta poliittista broileria ja tyylipuhdasta valtaholistia, Sampo Terho ja Jussi Halla-Aho, ei jatkossa enää pyöri samoissa piireissä julkisuudessa. Eikä pullamössöeliittimme touhua (persujen osalta) saada loppumaan silläkään, että jokainen sormi osoittaa ”maisterisjätkä” Timo Soinia, joka ei ilmeisesti niin hyvä jätkä ollutkaan?

Perussuomalaisten jakaantuminen kahtia ei riitä.

Suunnitelma C

Tämä on avoin kirjeeni perussuomalaisille kansanedustajille, entisille ja nykyisille. 

Ehdotukseni kiinnostaa varmastikin myös perussuomalaista kenttäväkeä? Haluan haastaa jokaisen suomalaisen näkemään suomipolitiikan tämänhetkisen myllerryksen mahdollisuutena. Voimme syntyneessä tilanteessa luoda jotain oikeasti uutta, joka vie maamme pois siitä alennustilasta ja politiikan moraalikadosta ja kykenemättömyydestä yhteiskunnalliseen innovointiin, jossa se on ollut jo pitkään.

 

***

Vihdoinkin Suomen suurimmaksi puolueeksi!

Perussuomalaisten hallituskausi on suoraan sanottuna ollut aika katastrofaalinen. EU:n liittovaltiokehitys on jatkunut, siirtolaiskriisin ei reagoitu oikeastaan mitenkään, hallintarekisteri meni läpi, jne.

Kuntavaaleissa kyse muustakin kuin kunnallisista asioita

Kuntavaalit ovat ovella, ehdokasasettelu lyöty lukkoon ja kampanjat keräämässä vauhtia. Moni varmasti pohtiikin, mistä kuntavaaleissa on kyse.

Kuntavaaleissa valitaan kunnan- tai kaupunginvaltuusto, jolla on päätösvaltaa käytännössä vain oman kunnan tai kaupungin asioihin. Tulevaisuudessa tämäkin vaikutusvalta vähenee, kun sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät maakunnan hallinnoitaviksi.

Kunnallisvaalit ovat pian - tule ehdokkaaksi!

Kunnallisvaalien ehdokasasettelu päättyy lähipäivinä. Nyt on vielä useimmissa kunnissa mahdollista ilmoittaa kiinnostuksestaan kunnallisvaaliehdokkaaksi. Kuntien rooli tulee sote/maakuntauudistuksen kautta muuttumaan. Aika näyttää, millaiseksi se muodostuu. Se on kuitenkin selvää, että etenkin pienet kunnat tarvitsevat nyt entistä voimakkaammin etujensa valvomista. Siksi kunnallisvaaleihin kannattaa asettua. Uusia vastuunkantajia tarvitaan, mutta kannustan myös konkareita, jotka ovat pohtineet jo luopumista, olemaan ehdokkaana ainakin vielä tämän kerran.

Synkkä yksinpuhelu

Vähänkö olette kaikki ihan tyhmiä. 

Tyhmiä, tyhmiä, tyhmiä, tyhmiä, tyhmiä. 

Tajuatteko, tyhmiä olette? 

Ette ihan kaikki, mutta luettelen nyt ketkä kaikki. 

Poliittiset kommentaattorit

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä