miesenergiaa

Kansallismielistä ympäristönsuojelua arjen tasolla

  • Perussuomalaista ympäristönsuojelua arjen tasolla (kuva otettu 24.5.2019)
    Perussuomalaista ympäristönsuojelua arjen tasolla (kuva otettu 24.5.2019)

Perussuomalaiset näkevät itsensä mieluusti kansallisena turvana, joiden varassa maan luontoarvojenkin hyvinvointi makaa. Persujen ympäristöohjelmassa korostetaan luonnonsuojelun, ympäristöongelmien ehkäisemisen, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnista ja elinolosuhteista huolehtimisen sekä kestävän kehityksen tärkeyttä. He julistavat haluaan turvata tuleville sukupolville elinympäristön, joka lisää hyvinvointia ja elinvoimaa, pitämällä huolta Suomen ainutlaatuisesta luonnosta.

Perussuomalainen ympäristöajattelu korostaa perussuomalaisia arvoja, jotka nojaavat henkiseen kasvuun. ”Vastuulliset ihmiset, yritykset ja yhteisöt huolehtivat kotimaansa ympäristöstä ja luonnosta. Suomen ainutlaatuista ympäristöä voivat vaalia vain suomalaiset itse.”

Nämä ovat varsin kannatettavia argumentteja, mutta valitettavasti vain vaalikarjalle tarkoitettua puutaheinää. Perussuomalainen vastuunkanto ei käytännössä toteudu tälläkään saralla. Esimerkiksi Varsinais-Suomen persujen piirijohtaja ja kansanedustaja Vilhelm Junnila on jättänyt vaalimainoksensa heitteille Suomusjärven kylällä. Laitoin tästä jo kk sitten muutamia viestejä tietämilleni persutoimijoille, mutta puolueessa puolueen tavoin, ketään ei kiinnosta. Traagisinta kuitenkin kenties se, että Junnila kertoo viettävänsä vapaa-aikansa luonnossa. Tällä asenteella luonto ja jälkipolvet siitä tuskin kiittävät.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Mikin kirjoitus lienee oikeaan osunut....

Toimituksen poiminnat