*

miesenergiaa

Perussuomalaiset flirttailevat väkivallalla

Perussuomalaisten kansanedustajiin ym. on valitettavasti totuttu jo liittämään niin vihapuheagitaattorin määritelmiä kuin epäsosiaalisen median harmaalla mukahuumorialustalla liikkumista. Perussuomalaisille on ominaista luoda pelon ilmapiiriä yhteiskuntaan sekä käyttää poliittisen epäkorrektiuden viittaa omien mielihalujen toteuttamisessa silloinkin, kun hyvä tapa tai laki sen kieltävät. Tästä esimerkkinä useat tuomiot kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Faktaa on myös se, että poliittisten toimijoiden väkivallalla flirttailu on ollut jäsenistölle mieleen, kun puolueelle on valittu uutta johtoa. Rikoksista tai rikkomuksista tuomitsemattomat henkilöt ovat vähemmistönä perussuomalaisten puheenjohtajistossa.

Euroopan Unionin perusoikeusvirasto julkaisi vuonna 2014 tutkimuksen, jonka mukaan suomalaisista naisista lähes 50 prosenttia on kokenut fyysistä tai seksuaalista väkivaltaa 15 ikävuoden jälkeen. Tutkimuksen mukaan Suomi on naisille Euroopan toiseksi väkivaltaisin maa. Tänä vuonna Suomessa on otettu vahvasti kantaa siihen, että niin vihapuheeseen kuin seksuaaliseen häirintään puututaan asianmukaisin keinoin. Kansalaisena odotan, että kansanedustajienkin toimet saatetaan viranomaisten selvityksen piiriin.

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps) syyllistyi mahdollisesti ainakin pakottamiseen seksuaaliseen tekoon, joka on kyseessä, jos tekijä väkivallalla tai uhkauksella pakottaa toisen ryhtymään muuhun seksuaaliseen tekoon kuin yhdyntään tai pakottaa toisen alistumaan muuhun seksuaalisen teon kohteeksi ja se olennaisesti loukkaa toisen seksuaalista itsemääräämisoikeutta.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän rangaistus rimanalituksia tehneelle kollegalle ovat kosmeettiset. Kurinpidolliset vaihtoehdot ovat huomautus, varoitus ja ryhmästä erottaminen, joista ensimmäinen on jo käytetty. Pahimmillaan Hakkarainen erotetaan ryhmästä eduskunnan joulutauon ajaksi. 

Puheenjohtaja Jussi Halla-aholla tuskin on selkärankaa edes esittää Hakkaraisen kohdalla toisintoa äärioikeiston kanssa flirttailleen James Hirvisaaren sanktiosta. Tuolloin Timo Soinin johtama perussuomalaisten puoluehallitus päätti yksimielisesti erottaa Hirvisaaren puolueen jäsenyydestä ja vetää siten joku raja sille, mitä puolueessa sallitaan.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala

Poskelle suutelu on monissa Euroopan maissa tervehtimisen merkki.

"Poskisuudelmia vaihdetaan Etelä- ja Keski-Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa hyvien ystävien, etenkin naisystävien kesken. Sama pitää paikkansa myös Venäjällä, jossa karhumaiset halaukset ja molemmille poskille suutelu kuuluvat ystävien väliseen tervehtimiseen."

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Nyt ei kyllä aukene tyhmemmälle, mitä Rintala yrittää selittää (valkopestä) kommentillaan. Tervehtimisen merkki?

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala

"Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps) syyllistyi mahdollisesti ainakin pakottamiseen seksuaaliseen tekoon"

Niin että tervehtimällä syyllistyy seksuaaliseen tekoon? Kohta kättelykin on seksuaalinen teko, koska kättä voi käyttää monenlaiseen seksuaaliseen tekoon..

Noh, mauton teko silti.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #3

Älä viitsi. Teet itsesi naurettavaksi. Teuvo oli tarttunut kiini kaksin käsin ja väkisin alkanut suuteemaan suulle. Sillä ei ole mitään tekemistä ranskalaisen tervehtimisen kanssa.

Olikohan Lenita sittenkin oikeassa, kun tuomitsi suomalaismiesten tilannetajun?

Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki Vastaus kommenttiin #4

#4
Teuvo otti mallia demareista ja ryhtyi vanhuksille rakkauden apostoliksi.

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala Vastaus kommenttiin #4

"Teuvo oli tarttunut kiini kaksin käsin ja väkisin alkanut suuteemaan suulle."

Itse en ole löytänyt uutista, jossa puhutaan suulle suutelemisesta. No nyt löytyi pari, joissa mainittiin suuhun sattuneen. Muut 20 uutista eivät tuosta maininneet.

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

”Poskelle suutelu”, näkökulmasi on pielessä. Hakkaraisen toiminta on lähempänä väkisinmakaamista. Tekeekö naisenpuute seksuaalisen häirinnän sallittavaksi?

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala

"Hakkaraisen toiminta on lähempänä väkisinmakaamista"

Lähempänä tuota kuin mitä? Monissa elokuvissa mies ottaa naisen, suutelee väkisin ja nainen lämpenee miehelle juuri siksi. Mutta ei toimi enää nykyaikana :)

Hakkarainen tosiaan taitaa olla nyt poistumassa edustustehtävistä.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Ajatelle jos hän olisi suutelut Tolvasta, oikea rangaistus, pakotettaan liittymään sinisiin!

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

On ihan ok, että Hakkarainen on bi-seksuaalinen, mutta seksuaalinen häirintä on tuomittavaa.

Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki

''Perussuomalaiset flirttailevat väkivallalla''

Minun henkeäni ovat uhanneet vain vasemmistolaiset. Ei yksikään persu.

Vasurien laulu, että kaikki me tapamme on selkäpiitä karmivaa.

En suostunut palkankorotuksiin ja tuli korpilakko.

Viikonlppuna siirsin tehtaan muutamalla rekalla toiseen kaupunkiin ja jätin porukan lakkoilemaan.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Vasurien laulu, että kaikki me tapamme on selkäpiitä karmivaa."

"Perustuslaillisten Riemumarssi" nimisessä laulussa lauletaan sarkastisesti:
"Me lahtarikaartin laitamme ja kaikki tapamme", mutta se lauletaan siis ikäänkuin "porvareiden suulla".

https://www.youtube.com/watch?v=jpntSOfXtjw

Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki

#10
Olematta persu ihmettelen miten niitä pelätään kuin Neuvostoliittoa.

Osa kansaa hyppii seinille persun nähdessään.

Onko muissa puolueissa kadotettu miehenmuotti?

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Jatkatko tehtaan siirtelyä, kunnes löydät työväkeä, joka suostuu ehtoihisi?

Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki

#15
Kauppa on aina kahdenpuoleinen tahdonilmaisu, jossa käytetään yhteisesti sovittua maksuvälinettä ja sen määrettä.

Käyttäjän heikkitoivonen kuva
Heikki Toivonen

Näiden Mikki Niemisen kaltaisten puolueensa jättäjien (ja vastaavien muilta elämän osa-alueilta) kohdalla, jotka erojensa jälkeen ovat kulloinkin ensimmäisinä haaskalla retostelemassa entiseen puolueeseensa liittyvillä kohuilla poistuu jostain syystä ensimmäisten joukossa se tunne, että mitään syvempään luottamukseen perustuvaa kannattaisi heidän kanssaan rakentaa.

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Kritisoin puolueeni asioita myös ollessani sen rivissä, kohdentaen kritiikin mm. silloiseen puoluejohtoon ja seison niidenkin näkökulmien takana. Hakkaraisen käyttäytyminen ei ole millään muotoa hyväksyttävää. Se on haaska siksi, että perussuomalaisten eduskuntaryhmä ja erioten nykyinen puheenjohtaja haluaa näin olevan.

Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki

#9
Luuseri on aina luuseri, vaikka voissa paistaisi.

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero

Ruoho twiittaa:
"Olen tänään tehnyt rikosilmoituksen eduskunnan ahdistelutapauksesta. Asia on poliisin tutkinnassa. Minulla ei ole enää muuta kommentoitavaa asiasta."

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Kansanedustaja Ruohon toimenpide on tärkeä. Se viestii myös muille seksuaalisen häirinnän kohteeksi joutuneille, että häirikkö on tehnyt väärin ja asia kuuluu viranomaistutkinnan piiriin.
Tämä on tärkeää myös siksi, että suomalaisen valhemedian vääristely oikaistaan. Hakkaraista tukeva Suomen Uutiset kirjoittaa asiasta ”Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on eduskunnan pikkujoulujen yhteydessä loukannut naispuolisen kansanedustajakollegan fyysistä koskemattomuutta.”

Todellisuudessa kyse ei ollut pikkujouluissa tapahtuneesta seksuaalisesta häiriköinnistä, vaan kansanedustajien kahviossa, jossa päihtynyt Hakkarainen seikkaili.

Toimituksen poiminnat