*

miesenergiaa

Karman laki kurmottaa Halla-ahoa

  • Perussuomalaisten organisaatiomalli?
    Perussuomalaisten organisaatiomalli?

Perussuomalaiset ja Halla-aho ovat tökkineet jäseniä melkoisen kiivaaseen tahtiin aina kun jossain on huhuiltu jonkun persun olevan edes tekemisissä Sininen tulevaisuus -porukkaan kuuluvien kanssa. Omien jäsenten vainoaminen ja ripittäminen ei ole normaalia, mutta eri ryhmien ja ihmisten välinen toiminta on, sillä useimmille politiikka on harrastus muiden muassa. Vain poliittinen eliitti ottaa siitä leivän. 

Perussuomalaisten sisäinen pakokauhu on saanut jo hysteerisia oireita, kun puheenjohtajaa myöten ollaan jokaisen juorun perässä. Sinällään koomista, että todennäköisesti juuri Halla-ahon vaino innoitti kyvykkään poliittisen puuhamiehen, Pekka Sinisalon vaihtamaan leiriä. Entisenä pitkäaikaisena persuna ja nykyisin sinisiä fanittavana toivotan Pekan tervetulleeksi työhön, jolla on tarkoitus, sillä perussuomalaisten käpykaartilaisuuspolitiikalla (pakoon hallitusvastuusta) Suomen asioita ei kohenneta, vaikka puolue mieluusti huutakin toreilla, että "Suomi ensin". Tämä vaan ei näkynyt puolueen valinnoissa, kun piti myös omalta kohdalta niin tehdä. Onneksemme sinisten linja pitää ja Talvisodan perintö elää vahvana. 

Sinällään Halla-ahon itkupotkuraivarit pettämisestä ovat varsin koomisia, kun tämä Karman lakiin kompastuneen tyypin on vast'ikään todettu pettäneen Eiran kotijoukkojaan kymmenisen vuotta jalkavaimon kanssa ja junailleen puheenjohtajakisan kysymyksien täsmävastaukset yhteistyössä puoluetoimiston putkimiehen kanssa. 
Kun Halla-ahon perusarvot ovat tukevasti omien pettämisessä, niin onko se edes ihme, että kenttäväki vastaa samoin? Vanha perussuomalainen vitsauskin kertoo, että "saat mitä tilaat". 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Epärehellinen ihminen olettaa aina muidenkin olevan kaltaisiaan. Rehellinen taas on helposti turhankin hyväuskoinen, koska ajattelee muista ihmisistä hyvää.

Kaj Granlund

Eli toisin sanoen, se mitä sanot muista pätee ensisijaisesti itseesi.

Käyttäjän artoollikainen kuva
Arto Ollikainen

Olet siis entiseen pesään pissivä sininen. Ei ole yhtään Talvisodan hengen mukaista.

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Erosin perussuomalaisista reilusti asiasta puoluesihteerille ja varuiksi vielä puheenjohtajalle ilmoittamalla. Muu menettelytapa olisi pesään pissimistä.

Toimituksen poiminnat