*

miesenergiaa

Halla-ahon käpykaartilaisten valitusvirsi

Viimeviikkoisten epäsosiaalisen median roskamedialinkitysten, varteenotettavamman uutisoinnin ja nettikeskustelujen mukaan Jussi Halla-ahon luotsaamista perussuomalaisista on tullut kannatuskäyräkipeitä itkijöitä, jotka huutavat tuskaansa Sininen Tulevaisuus -ryhmään siirtyneille. 

C'mon perustyypit. Nyt teillä on kuuluisa tuhannen taalan paikka tehdä omaa politiikkaa omien kykyjenne ja näkemystenne mukaan. Miksi lyödä entisiä puolueveljiä ja -sisaria alati vyönalle ja sanoa pahasti, kun pelkkä "Hyvästi" kertoo pesäeron jättämän aukon positiivisemmin. Halla-aho halusi tehdä perussuomalaisista käpykaartilaisia ja sillä tiellä olette. Mistä itku ja vaikerrus, kun saitte jo sen mitä tilasitte?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän amgs kuva

Napakasti kirjoitettu, Mikki! Pidän erityisesti tästä: "Miksi lyödä entisiä puolueveljiä ja -sisaria alati vyönalle ja sanoa pahasti, kun pelkkä "Hyvästi" kertoo pesäeron jättämän aukon positiivisemmin."

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Menin nyt sitten suosittelemaan, vaikkeivät sanamuotosi ihan vastaakaan toiveitani, etkä pyrit tasapuoliseen itkujen vertailuun sinisten kanssa, niin olen kyllä sitä mieltä, että ihan turha on itkeä sinisten perään.

Käpykaartilaiset? Eikö siniset ole niitä, koska lähtivät pois rintamasta?

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Sinisten lähtö oli seuraus, ei syy. Puoluejohtoaan vaihtanut perussuomalaiset hakeutuivat uuden puheenjohtajan luotsaamina tilanteeseen, jossa hallitusyhteistyö kanssamme ei tullut enää kysymykseen ja hallituskriisi oli käsissä. Sinisten invaasio piti hallitusrintaman koossa.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Julkisuus politiikassa toimii viholliskuvien kautta. Sininen unelman kannatus on niin pieni, ettei se saa mediassa edes RKP:n tasoista mediahuomiota, ellei se pidä Perussuomalaisia päävihollisenaan ja käy sitä vastaan julkista taistelua. Se on ainoa keino saada julkisuutta, se on suuren yleisön mielestä kiinnostavaa.

Näin he todennäköisesti tulevat tekemään, jos laskelmoivat julkisuuden varaan poliittisen näkyvyytensä.

Perussuomalaiset ovat tuoneet vastustajilleen paljon medianäkyvyyttä ja julkisuutta.

Käyttäjän MiksuVes kuva
Mikael Vestama

Kummatkohan nyt on niitä käpykaartilaisia? Ne joilla on 0.7% kannatus vai ne joilla on 8.9% kannatus? :)

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

+- 2,3 prosenttiyksikköä suuntaansa..., :)

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Halla-ahon on vaikea tehdä omaa politiikkaa, kun kaikki, mitä hän sanoo on jonkun mielestä itkua ja vaikerrusta.

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Tai ainoat asiat joista häneltä kysytään, tai uutisoidaan median toimesta, liittyvät maahanmuuttoon, tai sinisiin.

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Timo Soinilta tivattiin 20 vuotta ihan kaikesta mikä ei liittynyt perussuomalaisten päivän politiikan tekemiseen, se oli kestorasite, jonka hän kesti ja vei perussuomalaisen poliittisen viestin sinne missä sitä kuunneltiin. Halla-aholla on aluillaan vasta eka politiikan kesälomakausi ja nyt jo valitetaan kuinka kurjaa hänellä on.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Sehän on jo vanha juttu että koulukiusaajan ottein sekä lapsellisella lällättelyllä (kuten avaus) haetaan helpotusta omaan sanottavan puutteeseen ja hämmennykseen, minkä nyt puhtaan ideologinen vahingoilo tilaa jättää eli ei kovin paljon.

Halla-ahoon suuntautunut kohtelu kiusaamisen ja ankarankin henkisen väkivallan mitat täyttävänä on sitä harjoittavien mielestä täysin oikeutettua, olkoonkin että kun kiusatun puolella seisomisesta vaistoaa olevan pisteitä luvassa, he ovat pontevana julistamassa joka puolella kuinka epäreilu arvostelu, kielteinen asennoituminen, haukkuminen, mustamaalaaminen, ulkopuolelle sulkeminen, nimittely ja suoranainen leimaaminen eivät kuulu sivistyneeseenblääblää...

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Aloitukseni ei kajoa Halla-ahoon henkilönä, vaan kirjoitan puolueen toimijoista, "Halla-ahon käpykaartilaisten" ja "Jussi Halla-ahon luotsaamista perussuomalaisista".

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Sitä samaa se on kaikilla puoluejohtajilla, ja hänhän jäi pois parrasvaloista, hillotolpalleen Brysseliin.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Eiköhän Halla-Ahon itse pidä tietää, miten häntä kohdellaan, tähänkin pätee se, että sitä saa mitä tilaa.

Ei ole Halla-Ahon ulostulot lainkaan sellaisia, joita voisi sivistyneeksi sanoa, jos kirjoittaa ja käyttäytyy kuin rasisti, niin silloin se kohtelukin on sen mukaista.

Sanamuodoista tietysti voi saivarrella, mutta tämänhetkisen Suomen lain mukaan hänet on tuomittukin, eli turha siitäkään on vitistä.

Se kuva mikä hänestä on julkisuudessa ja puheiden ja kirjoitusten perusteella, niin sen mukaan häntä myös kohdellaan, siinä ei ole mitään ihmeellistä, ja kohtelu on ollut juuri sellaista kuin voi odottaakin.

Tuskimpa hänen kannattaa uhrautua, eikä hänen puolestaankaan kannata uhrautua, jos edes muutama prosentti hänen ulostuloistaan ja avauksistaan koskisi jotain muuta kuin maahanmuuttoa ja EU:ta, niin ehkä sitten jotain muutakin kysyttäisiin.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Voisko petteri listata ne kaikki ulostulot kun prosentit on noin hyvin tiedossa.
Mikä virsi Mikin valituksen taustalla soi?

Toimituksen poiminnat