miesenergiaa

Arvojen ristiriita

  • Elämä on täynnä valintoja, tämä on yksi niistä.
    Elämä on täynnä valintoja, tämä on yksi niistä.

Kiinnostuin politiikasta enemmän hieman vuosituhannen vaihteen jälkeen ja tutkin silloin verkossa ollutta materiaalia, lähettäen yhteydenottoja muutamiin eri puolueisiin. Vain perussuomalaisten kansanedustaja Timo Soini soitti takaisin, viestien vahvasti sen, että yksittäisen kansalaisen kuulemisella on väliä ja tapasimme eduskuntatalossa, jossa tulin vakuuttuneeksi siitä, että puolue oli liittymisen arvoinen. Puolueen kokonaiskannatus oli tuolloin alle kaksi prosenttia, mutta usko kaiken ja kaikkien kehittymiseen vahva. 

Tästä on aikaa 12 vuotta, jona aikana olen viihtynyt perussuomalaisena ruohonjuuren toimijana, monivuotisena piirihallituksen jäsenenä, ollut parin asuinkuntani paikallispolitiikassa ja Jytkyn tuoneissa eduskuntavaaleissa myös ehdokkaana. Perusvuosien keskeisin rikkaus ovat olleet poliittisesta toiminnasta kiinnostuneet ihmiset ja lukemattomissa tilaisuuksissa tavatut kriittiset äänestäjät. Tätä äänestäjien viestiä olen välittänyt puolueeni johdolle, joskus myös megafonilla huutaen tai tv-lähetyksissä kriittisesti kommentoiden. Ne, joille paljon on annettu, niiltä myös paljon vaaditaan. Arvostan avoimuutta, asioista oikeilla nimillä puhumista ja arvojen mukaista tekemistä. Koen myös tulleeni puoluejohdon taholta niin kuulluksi kuin ymmärretyksi.

Useat arvostamani poliittiset toimijat, kuten Jussi Niinistö, Sampo Terho ja toisinaan paljon kritisoimani Timo Soini ovat nyt eronneet puolueestani ja heidän pyrkimysten tukeminen perussuomalaisena olisi vastoin arvojani. Niinpä olen lähettänyt eronpyynnön Perussuomalaiset rp:n jäsenyydestä. Elämä on täynnä valintoja, joskus karujakin ja tämä on yksi niistä.

Kiitos yhteisistä perusvuosista. 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset