*

miesenergiaa

Median pirunmaalaus synnytti Halla-ahon puheenjohtajuuden

  • Median pirunmaalaus synnytti Halla-ahon puheenjohtajuuden

Perussuomalaisten puoluekokous on juuri leiponut uutisleivän, joka muuttanee päivänpolitiikkaa tai ainakin voisi muuttaa, jos Halla-aho ja puheenjohtajisto tekevät mitä ovat ajaneet ja mitä kenttä puheiden pohjalta odottaa. Puoluekenttä kaipasi muutosta perussuomalaisten hallituspolitiikkaan siitä irtaantumatta. Synnyttääkö itseaiheutettu muutospakko samalla kynnyskysymyksen hallitusyhteistyön jatkumiselle vai aloittaako Jussi Halla-aho puheenjohtajataipaleen takinkäännöllä, jatkamalla samalla linjalla? Sivaritaustan omaavalle Halla-aholle tuskin on ongelma kääntyä vihervasemmistolaiselle käpykaartilaisuuden tielle ja vetää puolue pois hallituksesta.

Halla-ahon nousu puheenjohtajaksi on median luoman pirunmaalauksen jatkumo. Perussuomalaisten vaikuttavuus on ollut siksi rajua, että mediatalot ovat Hesarin johdolla koko Sipilän hallituskauden maalailleet puolueemme hallituspolitiikasta varsin epäonnistunutta kuvaelmaa ja kamenneet vastavoimaa Timo Soinin vetämälle linjalle. Eivät he sitä rakkaudesta perussuomalaiseen poliittiseen tekemiseen tee, vaan siinä haavekuvassa, jossa puolue hajoaa sisäiseen kuplimiseen. Perussuomalaisena en usko tähän, kuten en siihenkään, että kentän räväkät moottoriturvat ansioituvat puheenjohtajistossa puolueen kokonaiskuvan kannalta toimivasti. Vaalit on kuitenkin käyty ja tällä mennään. 

Kiinalainen viisaus on jo vuosituhansia tiennyt, että juuri nyt on liian aikaista sanoa onko tapahtunut hyvä vai huono juttu ja kenelle. Länsimaissa tämä korvataan sillä uskolla, että joka viimeiseksi nauraa, se parhaiten nauraa ja tiedetään, että pitkästä ilosta seuraa lopulta suuri poru.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Varmaan jokin vaikutus ulkopuolisilla syillä, mutta toki peiliin olisi kannattanut katsoa, eli että ne tekijät lopputilanteeseen löytyvät kyllä pääosin omasta johdostamme. Voidaan kysyä, ei sitä, että möikö Soini peppunsa, vaan että möikö hän sen liian halvalla hallitusneuvotteluissa? Tietenkin tri Halla-ahon oma politiikkakin on vaikuttamassa tulokseen, kuinkas muutoin.

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Hallitusvastuu on aina ongelmallinen, mutta Suomen tarpeet ovat minun(kin) vaakakupissa puolueen tarpeita arvokkaampia. Äänestäjät antoivat meille mandaatin ja tilaisuus oli käytettävä. Sinällään hauskaa on nyt seurata median itkua Halla-ahon ym. valinnasta, kun ovat saaneet vain haluamansa.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

"kun ovat saaneet vain haluamansa."

******************************************

Eivät tietenkään sitä saaneet. Halusivat lytätä ja demonisoida ja sen tekivätkin. Ikävä puoli heille vain noin tehdessään oli se että moninkertaistivat Halla-Ahon suosion ihan tahtomattaan. Ilman median suosiollista apua Halla-Ahon suosio olisi paljon pienempi. Median jäsenistä moni ymmärtää sen itsekin jo.... osa ei ja osa ei tule koskaan ymmärtämään tai haluakaan ymmärtää. Ihan muutoin selväjärkisiltäkin tulee ihme aivopieruja eikä tässä kannata lähteä kauemmaksi kuin Huuskon eiliseen bloggaukseen...... ihan järjetöntä ja jos ei toisin tietäisi, niin voisi uskoa Huuskon haluavan "Halla-Aholaisille" lisää kannatusta.

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen Vastaus kommenttiin #3

irroitit pätkän asiayhteydestä. Saivat haluamansa eli vastavoiman ( Halla-aho) Soinin linjalle, mutta eivät tajunneet mihin se voi johtaa. Wanha kansa tietää, että kun lähtee sutta pakoon, voipi tulla karhu vastaan.

Toimituksen poiminnat