miesenergiaa

Kiitos perussuomalaiset

  • Värillä on väliä
    Värillä on väliä

Kiitän kaikkia puolueveljiä ja -sisaria vaalityöstä, jolla oli tarkoitus. Onnittelut kaikille kuntavaaleihin osallistuneille, se tehtiin, mikä tehtiin. Äänestäjät ovat mandaattinsa antaneet ja tällä tahtotilalla mennään. Osalla äänet putosivat, osalla nousivat ja parasta antia on uusien ihmisten pääsy päätöksentekijöiksi. Olkaamme nöyriä tuloksen edessä. Nöyristelyyn ei ole kellään syytä. Maan heikosta äänestysprosentista vastuuseen pitää vaatia myös myös mediaa, joka ei ole esim. uutisoinut hallituksen onnistumisista. Tämä on edesvastuutonta yhteiskunnallista vääristelyä ja poliittista vihapuhetta. Kahtia jakautunut kansa ei pitäisi olla minkään tahon toive.

Seuraava etappi on puoluekokous, jossa puolueemme saa uuden puheenjohtajan. Minä luotan puolueeni vetovastuussa Sampo Terhoon, jolla on näyttöä poliittisesta joukkueenjohtajuudesta eduskuntaryhmän vetäjänä. Hänellä on kykyä niin talous- kuin sosiaalipoliittiseen ja kenties kapeamman sektorin puolustus-, maahanmuutto- ja ulkopoliittiseen keskusteluun puheenjohtajatasolla. 

Timo Soinin ja perussuomalaisten puoluejohdon linja on ollut kokonaiskuvan kannalta järkevä. Perussuomalaisten poliittiset kannat näkyvät niin hallitusohjelmassa kuin akuutteja kriisejä koskevissa päätöksissä ja esityksissä, mutta vaalituloksessa on laitettava painoarvoa myös paikallispolitiikalle. 

Perussuomalaisten puoluekokouksen lähestymisen innoittamana mediassa lyödään jälleen kasvavia paineita perussuomalaiselle politiikalle, joka parhaassa tapauksessa eskaloituisi puolueen linjojen repeämisenä tai puolueen hajoamisena. Politiikan kaikilla tasoilla toimiminen edellyttääkin nyt paineen- ja epävarmuudensietokykyä, jolla blokataan varsinkin median tarkoitushakuiset iskut vyönalle. Paras blokki on hymyillä takaisin ja tehdä omat hommat hyvin.

Hallituksen pysyminen kasassa vie perussuomalaista politiikkaa toteutukseen, josta oppisitiossa 15 vuotta vain puhuttiin ja Sampo Terhon valinnalla tähän saadaan jatkuvuutta. Hallituksesta irtaantuminen veisi Suomen ennenaikaisiin eduskuntavaaleihin ja meidät vihervasemmistolaiselle käpykaartilaisuuden tielle, jolta ei ole henkisesti eheätä paluuta. Ennenaikaisia eduskuntavaaleja valmisteleva maa ei myöskään kykene toimimaan johdonmukaisesti. Kyse ei ole vain puoluepolitiikasta, vaan ensisijaisesti Suomen ja suomalaisten tarpeista. Me tiedämme, että aiempien hallitusten, kuten Urpilaisen ja Kataisen linjalla emme saa toimivaa tulosta. Tiedämme myös, että käpykaartilaisuuspolitiikalla ei Suomea rakenneta sellaiseksi, joksi me sitä haluamme tehdä. Perussuomalaisena ja vuorotyötä tekevänä lähihoitajana annan tukeni niin Timo Soinille ja puolueeni johdolle kuin hallituksen linjauksille. Moni asia kirpaisee kovin, mutta Suomen kurssi on menossa parempaa kohti ja nyt on kuntien vuoro toteuttaa äänestäjien tahtoa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat