miesenergiaa

Perussuomalainen linja pitää

  • Torilla tavataan taas
    Torilla tavataan taas

Perussuomalaisten puoluekokouksen lähestymisen innoittamana mediassa toiveajatellaan jälleen huolestuttavia ja kasvavia paineita perussuomalaiselle politiikalle, joka parhaassa tapauksessa eskaloituu puolueen linjojen repeämisenä. Politiikan kaikilla tasoilla toimiminen edellyttääkin paineen- ja epävarmuudensietokykyä, jolla blokataan varsinkin median tarkoitushakuiset iskut vyönalle.

Vuoden 2011 Jytkystä alkaen puolueemme hajoamista paineiden alla on mediassa povattu kiihkeästi, mutta toisin kävi, vaikka puoluekenttä olikin jakaantunut pettymyksestään hallitusvastuun kantamatta jättämiseen. Puoluekentän sisäiset paineet valjastettiin tuolloin vaalityöhön, jolla oli tarkoitus ja mikä näkyi äänestäjien luottamuksena seuraavan vuoden kuntavaaleissa ja jolla muutettiin kuntatason vakiintuneita perusasetelmia valtuustojen ja lautakuntien kokoonpanoissa. Perussuomalaisten noustua hallitukseen 2015 on miltei jokaisen kansaedustajan ulostulo asiakysymyksissä nähty myös kriittisenä kannanottona puoluejohdon ja eduskuntapolitiikan tekemiselle, jonka päässä häämöttää hallituksen tai puolueen hajoaminen. Perussuomalaiset kuitenkin kestävät harteilleen ottamansa poliittisen paineen, koska Isänmaan etu sitä vaatii. Perussuomalaisena olen tyytyväinen siihen, että puolueeni on hallituksessa ja tekee sen mitä pitää. 

Eduskuntaan valitut kansanedustajat edustavat läpileikkauksena suomalaisten arvomaailmaa, siten myös kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on paikkansa ansainnut. Perussuomalaisena tosin toivoisin myös häneltä pidättyvämpää ilmaisua viestinnässä ja käyttävän ylitsepursuavan valitusenergian lainsäädäntötyöhön. 

Jokaisessa puolueessa on aika ajoin mahdollisuus puheenjohtajavaaliin. Toivon puolueveli Jussi Halla-ahon olevan pestiin ehdolla, jos rahkeet siihen riittävät. Jytkyvaaleissa eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajuuden saatuaan hän tosin ilmaisi kyvykkyyttään, että ko. hommasta pitää hankkiutua nopeasti eroon -kommentoinnilla ja löysi sittemmin siihen keinon.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Liekö kovin moni Ps äänestäjistä samaa mieltä?
PS taipui Kepun Aho/Viinasen tyyliin -Kepu/kok kansan kyykyttämiseen .

Vois kokeilla sitä että PS vetää pois aloitteensa vene ja moottoripyörä verosta.
Aloitushan tehtiin PS hallitusneuvotteluissa-15

JK. Kuten SDP joutui taipumaan kok,rkp,krst,vihr.porvaripuolueiden vaatimuksille-11-15

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Vene- ja moottoripyörävero on aiheellinen. Sen toteutus kaipaa tarkistusta.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Entä se säätiöt verolle?
Tai ylellisyysvero ,kultakoruille,Vuitonin käsilaukuille,turkiksille,vuosikerta konjakeille ,Luxus hajuvesille?

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Ainahan voisi myös verottaa polkupyöriä,rollaattoreita,potkulautoja.

Muistu vain mieleen miten PS puhui aina kuinka vasemmisto nostaa veroja . (vaikka onkin vähemmistönä eduskunnassa ollut -87 lähtien?

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen Vastaus kommenttiin #4

Vasemmistoa onkin syytä muistella ja samalla edellisen hallituksen päätöksiä, jotka ovat langenneet Suomen maksettavaksi tällä hallituskaudella. Kataisen hallitus koottiin kuudesta ääripään puolueesta, joiden yhteisenä keskeisenä nimittäjänä oli vain perussuomalaisten pelko ja politiikkamme vaikuttavuuden jarruttaminen. Keskustapuoluekin laittoi hallitukseen menemisen ehdoksi sen, että se valitsee sen tien minkä perussuomalaisetkin, jolla se varmisti pääsevänsä perussuomalaisten leveän selän taakse suojaan ja kasvamaan. Perussuomalaiset ovat tottuneet seisomaan barrikadeilla ja työ jatkuu edelleen.

Kataisen hallitus, jota Stubb joutui jatkamaan, ei saanut mitään positiivista aikaan. Muistamme kaikki edellisen hallituksen ministerien vakuuttelut siitä miten hyvää bisnestä tukipaketit Suomelle ovat. Eivät olleet. Jos perussuomalaiset eivät olisi hallituksessa nyt, niin mikä muuttuisi, kun vasemmistoliitto ja vihreät ovat jo osoittaneet pakenevansa vastuusta, kun vastuunkantoa tarvitaan ja sdp on ollut koko Rinteen kauden sisäisessä kaaoksessaan kykenemätön päätöksentekoon? Demarien edellinen varjobudjetti on koominen kannanotto siihen mitä muiden pitäisi tehdä, mutta mitä puolue ei tehnyt itse, vaikka oli kiinni valkankahvassa https://www.suomenuutiset.fi/terho-sdpn-budjettiva...

Me tiedämme, että aiempien hallitusten linjalla emme saa erilaista tulosta ja ilman omaa suunnitelmaa, olemme vain osa muiden suunnitelmaa, ja se ei toimi. Tiedämme, että vihervasemmistolaisella käpykaartilaisuuspolitiikalla ei Suomea rakenneta kestävään suuntaan. Perussuomalaisena ja vuorotyötä tekevänä perheellisenä lähihoitajana annan tukeni hallituksen linjauksille.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela Vastaus kommenttiin #5

Vasemmiston on hyvä muistaa ,kuten persujenkin että vas ja sdp oli 54-146 porvaripuolueissa .
Etenkin kun hallituksessa oli porvareita kok,rkp,krst,vihr eduskuntaryhmä 4-2 sdp,sdp vasemmiston eduskuntaryhmät.

Vai joko EU:kin tiedetään että Suomea johtaakin vasemmisto -03-19?

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Moottoripyöräilyn lieveilmiöt kurittavat kustannuksia kohtuuttomasti ilman, että niiden hoitoon ohjataan resursseja. Moottoripyörävero on siten tarpeen, enkä ole yhtään pahoillani, jos niiden käyttöaste putoaa.

Moottoripyöräilijöiden liikennekuolemien määrä on noussut viidenneksellä viimeisen kymmenen vuoden aikana. Loukkaantuneiden määrä on samalla tasolla kuin kymmenen vuotta sitten. Viimeisen neljän vuoden aikana on kuollut keskimäärin 23 ja loukkaantunut 537 moottoripyöräilijää vuodessa. Miehiä menehtyneistä oli 92 prosenttia ja loukkaantuneista 87 prosenttia.

Trafin vuoden 2013 kustannusselvityksen mukaan: "Liikenneonnettomuuksista aiheutuu sekä reaalitaloudellisia että hyvinvoinnin menetyksiä. Onnettomuuskustannukset on laskettu menetelmällä, joka perustuu yhteis- kunnalliseen maksuhalukkuuteen. Kuolemaan johtaneen onnettomuuden kustannuksen on arvioitu olevan 2 364 000 €, loukkaantumiseen johtaneen onnettomuuden keskimäärin 351 000 € ja omaisuusvahinkoon johtaneen onnettomuuden 2 950 €. Näitä kustannuslukuja on korjattu ns. edustavuuskertoimilla, jolloin on otettu huomioon, että vain osa onnettomuuksista tulee tilastoihin."

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama Vastaus kommenttiin #9

Loogisuuden nimissä halunnet korkeamman veron myös jalankulkijoille, joita kuolee 31 vuodessa sekä polkupyöräilijöille, joita kuolee 21.

http://yle.fi/uutiset/3-8003434

Mielestäni nuo kurittavat kustannuksia kohtuuttomasti ilman, että niiden hoitoon ohjataan resursseja. Jalankulkija- sekä polkupyörävero ovat siten tarpeen, enkä ole yhtään pahoillani, jos niiden käyttöaste putoaa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Eihän puolue hajoa, vaan tiivistyy, kun äänetäjät vähenevät.
Tuleeko torjuntavoitto,jos valttustoihin valitaan puoletkaan viimekertaisesta 1189:tä valtuutetusta ?

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Mitä linjaa blogisti mahtaa tarkoittaa? Perinteistä, soinilaista vai radikaalinuivaa halla-aholaista?

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Perinteistä perussuomalaista linjaa, jossa erilaiset näkemykset muovautuvat yhteiseksi säveleksi demokraattisin pelivälinein. Tervetuloa mukaan. Osallistumalla vaikutat.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Koko kansan ja työväenpuolueena?
Vai Kepu/kok markkintalouden politiikkaa ajavana?

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen Vastaus kommenttiin #10

Perussuomalaisilla on oma poliittinen tavoitelinjaus ja ohjelma, mutta ilman parlamentaarista yksipuoluehallintamandaattia, josta Luoja meitä varjelkoon, on meidän toimittava myös muiden suunnitelmien mukaan demokraattisen päätöksentekojärjestelmän mukaan.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela Vastaus kommenttiin #11

Persutkin valaistui vihdoin hallituksessa ollessaan siitä mikä oli niiden oppositio politikointi demarien hallituskaudella.

Kompromisseja ja joukkupeliä vaaditaan ,eikä yksi puolue hallituksessa voi sooloilla .

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #11

Miteeeen on pitänyt tuo sopimus suomalaisten kanssa ?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Mikki, sinäkö hyväksytkin jäsent ?

Käyttäjän JanisPetrus kuva
Juha Hämäläinen

Tosi kuin vesi ja pitää kuin seula!

Käyttäjän AriKuivanen kuva
Ari Kuivanen

Blogin otsikko on aika ristiriitainen siihen nähden että persut pettivät kaikki vaalilupauksensa.Entisenä kannattajana hatuttaa tälläiset takinkäännöt.Esimerkin omaisesti:Eu,euro,uusi poliittinen kulttuuri mitä luvattiin,säätiö,paperittomat ym.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Minua häiritsee se että PS meni tähän kepu,kok vipuun ja vielä hehkuttaa siitä

http://yle.fi/uutiset/3-9397049

Rahasampo terv.palv.tuottaville pörssiyhtiöille,verovaroista

Toimituksen poiminnat